Cinc consells per al microones que et faran la vida més fàcil

Posted on | martes, 7 de junio de 2016 | No Comments

Un dels electrodomèstics més infrautilitzat de tots els que se solen trobar a les cuines és el microones. Alguns tímidament el fan servir per cuinar algun plat, però altres exclusivament per escalfar la tassa de llet de l'esmorzar.

Però aquest electrodomèstic pot fer molt més per la teva cuina diària, amb les virtuts que no cal preescalfar com un forn, cuina set vegades més ràpid que aquest ia més consumeix menys energia.

Així que si ets d'aquests que pensa que ja que el tens, li vols treure més partit al teu microones, no et perdis aquests cinc consells amb microones que et faran la vida més fàcil.

El microones i els cítrics


cítrics
Si poses les taronges i les llimones al forn microones a potència alta durant 15 segons, això farà que la fruita sigui més fàcil d'esprémer ia més ens de molt més suc.

més informació aqui http://microondas.site/baratos/

El microones i les fruites tropicals


alvocat
Fruites com l'alvocat, les peres i fins i tot el mànec, poden ser madurats ràpidament gràcies al forn microones. Per això hauràs de col·locar-los al mig del plat del forn i escalfar a potència mitjana durant 15 segons.

Deixar-los refredar i utilitzar aquest mateix dia per evitar que es passin de maduració.

El microones i el cafè


Cafe
Si prepares cafè fet amb cafè en gra i t'ha sobrat, guarda-ho a la nevera, quan ho vulguis reutilitzar escalfa per cada 250 mil·lilitres durant un minut i mig al microones a mitja potència i tindràs un cafè de sabor igual al acabat de fer.

més informació aqui http://microondas.site


El microones i les hortalisses


tomàquet
Els tomàquets i els pebrots poden pelar-se fàcilment si els poses al plat de vidre que porta al seu interior el microones i els enfornes durant un minut a potència màxima.

El microones i la fruita seca


nou
Donar-los un bonic to daurat i sabor torrat al coco deshidratat, nous a trossos o llavors com les de sèsam és molt senzill amb el microones.

Per això extiéndelas al plat de vidre del microones i caliéntalas durant dos o tres minuts a potència màxima fins que es daurin. Remou freqüentment durant la cocció per evitar que es cremin per una zona. Després són perfectes per utilitzar com a decoració i aporti cruixent en postres i amanides i sense afegir-los més greix.Com veus el microones pot ajudar-nos en més tasques de la cuina de les que pensem. Amb aquests cinc consells per usar-lo, aquest electrodomèstic pot fer-te la vida cocineril una mica més senzilla.

Comments

Leave a Reply