El millor rellotge elegant

Posted on | jueves, 13 de octubre de 2016 | No Comments

El món de wearable o dispositius additaments continua sent, per ara, minoria. Però a mes a mes augmenta el nombre d'unitats venudes i amb ells la resta de l'interès dels consumidors. També després de l'arribada de la Apple Watch són la resta de rellotges elegants venut millor a causa d'una major atenció dels consumidors en alternatives amb Android.
smartwatches


Productes més interessants ara mateix els rellotges elegants amb Android desgast, l'aposta de Google al sector i suport per a Android com iOS. Però també hi ha altres sistemes com utilitzat en còdols, rellotges de polsera de Microsoft Band, o rellotges com el Samsung S2 equip utilitzant Tizen.

L'ús més comú com actualment donat a dispositius portàtils és quantificar la nostra activitat física, com per exemple per fer un seguiment dels passos, calories cremades, o son cicles.

Samsung Gear S2Samsung es compromet a continuar donant suport a sistema operatiu Tizen per la seva elegants rellotges. La principal característica d'aquest rellotge és que inclou un bisell giratori que interaccionen amb ella navegar a través de les seccions, ampliar o disminuir els mapes i altres noves formes d'interactuar amb el sistema operatiu. És molt eficaç i convenient d'utilitzar quan no cobreix la pantalla amb el dit.

També hi ha una versió, disponible en alguns països, que inclou 3G connectivitat mentre utilitza e-SIM o incrustat SIM, de manera que només certes operadors serà compatibles. En el camp de les aplicacions, té bon suport entre les marques més conegudes en totes les àrees com Nike, Audi, Twitter, Yelp, etc., amb més de 1.000 aplicacions.

Apple Watch Sèries 2 (38 mm)

Sèrie de la Apple Watch 2 és un dels rellotges més elegants que es troba ara mateix en el mercat, dins l'opinió que tenen d'aquest producte categoria és útil per a un petit grup de consumidors. Posseeix una refinada aparença, en dues mides (38 i 42 mm d'ample), i hi ha una multitud de cintes que combinar-los.

Les característiques més especials que té és la Corona digital que li permeti interactuar amb el sistema operatiu descobert en qualsevol moment a la pantalla, que és molt útil per interaccionar amb mapes o canviar-se entre les opcions en una gota avall, per exemple.

Ha millorat la seva autonomia respecte a la primera versió, ara anomenat sèrie 1 i dura un parell de dies. Però la inclusió del GPS, si s'utilitza, pot ser bateria esgotat en poques hores, com és el cas amb la resta de rellotges elegants. Però que el GPS és essencial per a aquells que volen fer jòguing deixant el seu iPhone a casa. Té un tros de NFC de pagaments sense contacte, és submergible fins a 50 mts i té una pantalla més brillant i resistent. La millor opció per a aquells que tenen un iPhone.

Comments

Leave a Reply